© Powered by SiteSpirit

 
Untitled-1.jpg

Nodig ons uit

017-4 Lioba.jpg

Het is mogelijk voor jongerengroepen om de Lioba School voor Vrede uit te nodigen voor een workshop of presentatie. Wij denken dat de verbinding tussen de School voor Vrede en het Liobaklooster krachtig is, maar jongeren denken daar vaak anders over. Wat voor interessants kan je nou beleven in een klooster...toch?
We krijgen maandelijks leerlingen en studenten te gast die dit denken...om vervolgens na drie dagen vol verwondering weer naar huis te gaan. Want wat blijkt? Ze voelden zich op hun gemak, hebben inspirerende gesprekken gevoerd en hebben ontdekt dat spiritualiteit iets persoonlijks is wat zij op hun manier ook kunnen laten spreken.

Dat een verblijf in de Lioba School voor Vrede waardevol is als jongere, dat komen we graag op uitnodiging vertellen en alvast een beetje laten ervaren. Waar het ons om gaat is dat jongeren gaan ontdekken hoe zij vanuit innerlijke kracht kunnen werken aan vrede. Past deze passie in jullie programma? Dan kan je ons uitnodigen. We vragen hiervoor een kleine onkostenvergoeding van 50 tot 100 euro (afhankelijk van onze reiskosten/tijd).ANBIklein.jpg

Lioba School voor Vrede - Herenweg 85 - 1935 AH - Egmond Binnen - 06-16385083 - info@schoolvoorvrede.nl - ANBI